Светлана Гущерова е убедена, че е открила рецептата за идеален и дългогодишен брак, в който да държи съпруга си перманентно влюбен в нея. Като се има предвид, че в името на същата идея, бившата плеймейтка буквално спря да яде, мнозина вече се питат "изплиска ли съвсем легена, или има още..."

Родила три деца на своя благоверен Християн Гущеров, блондинката сега разкри, че смисълът на живота й е да бъде не просто домакиня, а неговата гейша. Видно е, че Светлана е луднала по изкуството на японските гейши, на което е подчинила и колекцията си от кимона и халати.

"Това е тайната. Гейшите. В Япония гейшите са възпитавани от малки и са научени да вървят грациозно, да пеят, да свирят и танцуват, но и да бъдат най-добрите домакини и любовници на мъжете си. Знаят как да говорят, как да предразположат мъжете си и да бъдат за тях единствените в света. Жената трябва да бъде съвършена и то само в очите на своя съпруг, дълбоко вярвам в това", заяви гордо Светлана.

Всъщност, като се замислим, тя това и прави. Както разказаха наскоро нейни дружки, Светлето вече и на кафе не искала да излиза и се превърнала в притурка на мъжа си. Слушала го и му угаждала на всеки един каприз, само и само да няма проблеми и разправии вкъщи.

"Като се замислиш обаче, надали един нормален мъж би искал това, вместо жена със собствен характер и индивидуалност. Дано да не й "изяде главата" тази "гейша", коментират източниците.