Есмер Омерова е бременна и новината заля медийното пространство като лавина. Не, защото в това има нещо странно или невиждано - млада жена чака бебе, какво толкова?! Случва се на всяка втора...

Причината за всеобщата изненада е, че бившата на Благой Георгиев от много време насам не е обелвала дума за партньор в живота си. След раздялата си с Макс Давидов тя заяви, че не иска да чува за мъже и се отдаде на сина си от Джизъса - Елай.

Изпита и посърнала: Ето защо бременната Есмер Омерова крие кой е бащата на второто й бебе! (СНИМКИ)

Е, малкият Елай тези дни тръгна в първи клас, а майка му си показа корема - от голям, по-голям, явно раждането ще е съвсем скоро. Всички питат татарката кой е щастливецът, когото ще направи татко, но тя мълчи. Прави впечатление само колко тъжно, изпито и някак измъчено е лицето й, но се оказа, че за това си има причина.

Омерова крие бащата на бъдещото си дете, защото, на практика, такъв няма, разкриха близки до обкръжението й източници, познаващи се отлично и с Благой Георгиев. Бременността се случила инцидентно, по времето на кратка нейна авантюра, която се надявала да прерасне във връзка, но уви.

Онзи не само нямал намерение да има сериозни отношения с танцьорката, но и не искал дори да говори с нея като научил, че е бременна. Явно тя обаче е решила да запази бебето и това е чудесно - поне има пари да го издържа.