Смята се, че Кейт е трябвало да се подложи на спешна операция заради увреждане на храносмилателната й система.Това е един от циркулиращите слухове за бъдещата кралица на Великобритания, докато кралското семейство прави всичко възможно да запази здравето й в тайна.

Бъдещата британска кралица Кейт Мидълтън (42) наскоро беше изписана от болницата, след 14 дни, прекарани там.

Засега кралското семейство не съобщава подробности за здравословното състояние на Кейт, оставяйки място за спекулации и слухове.

Според пластичния хирург Райън Нейнщайн е много вероятно Кейт да е претърпяла операция за отстраняване на излишната кожа в областта на стомаха. Лекарят казва, че тази операция е много търсена в Ню Йорк, където работи, и най-често премахва последиците от бременността като отпусната кожа, увредени мускули, натрупани мазнини и увиснали гърди.

Според други обаче, поради дългия период на възстановяване, може да се предположи, че Кейт е имала и хистеректомия, т.е. премахване на матката.

Други спекулират, че най-вероятно Кейт трябваше да отиде на фундопликация по Nissen, тоест хирургическа интервенция в корема, която се прави, за да спре връщането на киселини през хранопровода.

Според някои това състояние на Кейт може да се дължи на трите тежки бременности, при които е имала синдром на упорито повръщане, а според други е следствие от това, че бъдещата кралица от години има проблеми с хранителните разстройства.

От години се говори, че Кейт страда от булимия, а медиите, позовавайки се на източници, близки до двойката, пишат, че това е много чувствителна тема за Уилям и той се притеснява, когато се задават въпроси за хранителните разстройства на Кейт, тъй като е известно, че майка му също страдала от такова заболяване.

„Разбира се, че се притеснява какво ще си помислят другите, но в същото време това е чувствителна тема за него, като се има предвид какво е преживяла майка му“, твърдят добре осведомени източници.

В момента Уилям прави всичко възможно да поеме отговорностите на съпругата си и да бъде до трите им деца, но е много вероятно да няма официално съобщение за здравето на Кейт, оставяйки място за продължаване на слуховете и спекулациите.

Източник:crnobelo.com