Че е развила мания към все по-млади момченца, че си търси агнешко за забавление, че я удря ранна критическа (едва ли не)... всичко това се изговори за Мика Стоичкова след последната й връзка с доста по-младия от нея съсобственик на рекламна агенция.

Е, двамата се разделиха преди време, но щерката на Христо Стоичков не счете за нужно да "бие тъпана" по темата. Мина време и разбира се, тя срещна нов мъж, когото доскоро криеше от очите на всички. И въпреки това отново се започна - бил малък, още по-малък от бившия, бил ученик...

Изобщо не е толкова малък: Ето го Мартин - гаджето на Мика Стоичкова! (писна й и го показа - СНИМКИ)

Ами не, не е малък, камо ли ученик. На 35-ия си рожден ден, който бе на 10 юли, Мика реши да покаже най-после приятеля си, защото й писна от глупости. Та така - ето го и него. Той се казва Мартин Трайков и е на... на 33 години. Това е само с две лета по-надолу от Мика и реално не е никаква разлика.

Прави впечатление моментално обаче, че Мартин е голям сладур и в пъти по-красив и мъжествен от стария й приятел. Двамата още са на море заедно и видимо се забавляват, а Стоичкова не крие, че е влюбена.

Дали е запознала вече избраника си със своя баща, не е ясно, но няма да се учудим, ако Трайков изпитва страх да се срещне с Камата. Знаем колко много Ицо държи на семейството и дъщерите си, така че Мартин ще трябва много да внимава.