Мартина и Слави Трифонов са по-влюбени от всякога

През последните няколко дни усилено се твърди, че е настъпил изненадващ обрат в отношенията между Слави Трифонов и Мартина.

След слуховете, които бяха тиражирани от медиите, че известната двойка се е разделила, Мартина Огнянова застана плътно до Слави Трифонов и разсея всички тези слухове. Освен, че двамата не са разделени, те са по-влюбени от всякога, твърдят техни близки. За това свидетелстват и строителните работници, заели се да изградят бъдещия семеен палат на двойката, който се намира близо до София.

[caption id="attachment_433834" align="alignright" width="300"]Мартина и Слави Трифонов са по-влюбени отвсякога Мартина и Слави Трифонов са по-влюбени от всякога[/caption]

Те са категорични, че няма и капка съмнение, че Слави Трифонов не е прекратил отношенията си с балерината, тъй като именно тя е тази, която ръководи строежа. Мартина Огнянова за пореден път доказва, че е най-близкият човек до шоумена и е един от най-важните фактори в живота му. Доказателство за това е, че преди известно време Слави Трифонов повери в нейни ръце голяма част от бизнеса си, а към момента тя се разпорежда и със строежа на бъдещия им семеен дом.

Мартина решава как ще изглежда тузарския им имот, намиращ се в баровското селище „Делта хил” над Кладница. Припомняме, че неотдавна шоуменът стана собственик на цели шест декара земя там. Запознати посочват, че под контрола на Мартина били направени и архитектурните планове за бъдещото семейно гнездо. Тя се грижи всичко в строителството да върви както трябва и наглежда работниците 2-3 пъти седмично.

Строителните работници разкриват, че бъдещото семейно гнездо на Слави Трифонов няма да е много голямо и ще прилича по-скоро на триетажна крепост с квадратни форми. Известната двойка не искала архитектурни волности, а съвсем обикновени материали и форми. Въпреки това цената ще надвиши 500 хиляди лева и то само за грубия строеж. Съседи разкриват, че Слави Трифонов се запалил по идеята да си вдигне имот в селището „Делта хил” покрай гостуванията на Иво Сиромахов, който пръв се засели там, пише pik.bg.