Изненада! Поп певицата Шакира намери заместник на Пике. И то не друг, а самият Том Круз. Новината предизвика истински фурор и масова истерия в социалните мрежи. Двамата се появиха заедно на автомобилно рали и прекараха почти целия ден с децата на Шакира. Което накара мнозина да предположат, че певицата е гадже на актьора.

Звездната двойка обаче не коментира нито дали са заедно, нито от кога. Шакира дори не сподели снимки от общата им среща, а вместо това се похвали, че е била с приятеля си Малума и други звезди на състезанието. Том също не беше особено пространен, но той никога не говори за личния си живот.

Шакира досега мълчеше за мъжете в живота си, но този път явно нещата са малко по-сериозни. Двойката не е отказала снимки пред феновете, но също така са били забелязани с децата на певицата в една от ложите. Преди няколко седмици певицата каза в едно интервю "Настъпва момент в живота на човек, когато търсим повече себе си, отколкото човек, с когото да споделим живота си. И слабо ни вълнува, дали този човек е верен или не, искаме само да бъдем в хармония със себе си. В момента и аз преживявам един такъв етап".

Припомняме ви, че Шакира и Пике се разделиха, след като стана ясно, че футболистът е изневерявал на приятелката си с друга жена и то от години. Тя се изнесе от общия им дом в Барселона и взе двете им деца със себе си. Сега предстои да стане ясно, дали отношенията с Том Круз са нещо мимолетно, или се заражда истински романс между двамата....