Мария Игнатова и Димитър Рачков най-накрая успяха да заровят томахавките.

И ако си мислите, че любовта помежду им е пламнала отново, то много грешите. Истината е, че двамата се събират отново заради рейтинга на новите си предавания. 

След като се раздели с него и стоя без работа в продължение на години, Мария Игнатова приела предложението да е сред първите гости на Димитър Рачков. Нова тв ясно си дават сметката, че ако успеят да съберат Мария и Рачков в едно студио, то рейтингът им е в кърпа вързан.

Несъмнено имат основание да мислят така, предвид факта, че двамата дълго време бяха най-популярната двойка в страната дори и след окончателната им раздяла преди три години, хората все още продължават да обсъждат отношенията им.

Очевидно в медията са взели решението да поразровят позатихващите клюки около бившите влюбени като включат Мария Игнатова в първото издание на „С Рачков всичко е възможно“. Дълго време двамата се избягваха старателно, но щом нещата опрели до рейтинг и най-вече до пари, двамата бързо забравили за неудобството от това да са в една и съща стая. 

Всъщност идеята да я поканят в първото издание на „С Рачков всичко е възможно“ е не толкова вдигането на рейтинга на комика, който е гарантиран, а реклама на нейното ново предаване „Звездите в нас“. Доказателство за това е, че тя гостува при бившия си с другия водещ на шоуто – Ненчо Балабанов. Преди това пък двамата участваха в „Черешката на тортата“.

Очевидно Нова тв всячески се опитва да ги избута напред с всички възможни средства за реклама. 
Източник: Уикенд

Изненада! Мария и Рачков се събират