Обеща на феновете си, че се връща отново на сцената

Едва сключила брак преди седем месеца се оказва, че Мара Отварачката отново е в развод – с третия си поред мъж.

Мълвата носи, че двамата се скарали много тежко след почивката им в Гърция, където отдъхваха в компанията на трите им общи деца – Марая на певицата и Вая и Крис на Мирослав Соколов.

На феновете й им направило впечатление, че качването на клипчета и снимки от почивката секнало изведнъж. Причина за това бил имено скандала, заради който се прибрали скоростно в родината си. Очаква се всеки момент двойката да подадат документи за разтрогване на брака.

Изненада! Мара Отварачката отново е в развод

Припомняме, че Мария се омъжи за Мирослав Соколов в началото на декември, миналата година и го определяше като „голямата й любов“. Изглежда обаче само няколко месеца по-късно от тази любов не е останал и помен. Заради бързия крах на любовта им мнозина я определиха като бенгалски огън.

Припомняме, че първият брак на Мария бе с бизнесмена Димитър Андонов. Той изкара по-малко от пет години, но пък за сметка на това за времето, в което бяха заедно певицата успя да го докара почти до фалит.

Следващата й голяма любов бе Християн Гущеров, когото заради едрото телосложение наричаше „Мечо“ или „Слънчо“, за да не го обиди. Тази й голяма любов пък залезе след по-малко от тригодишен брак. След като научи за изневерите й, милионерският наследник я изхвърли на улицата.

След този й брак последваха няколко връзки с обвързани мъже, които обаче не изглупяха до такава степен, че да зарежат семействата си за разлика от Мирослав Соколов. Той изостави съпругата и децата си заради Мара Отварачката.

Към днешна дата тя е заличила всички общи снимки с Миро Дзвера и децата му, както и кадрите от сватбата с него. Освен това е махнала и пръстена, свидетелство за голямата им любов.

За сметка на това тя заяви на феновете й, че предстои ударно завръщане и дори ги попита дали не искат нова песен. Веднага след това побърза да допълни, че в скоро време ще пусне новата си песен.

Певачката обещава, че ще се постарае да не изчезва повече от сцената – както е известно това се случва всеки път, щом се омъжи.

Според мълвата причината за раздялата на Мария и Мирослав е, че някой от двамата е кръшнал от правия път.

Друга мълва пък носи, че децата на Мирослав не понасяли певицата и постоянно й скроявали някакви номера при все, че тя не спираше да ги хвали пред медиите.

Има и трета версия за раздялата им и според мълвата, тя е финансова. Запознати издават, че Миро Дзвера не смогвал да угажда на капризите й. Тя харчела парите с бясна скорост като само от началото на връзката им бизнесменът пръснал над 800 хиляди лева за почивки и да й купува луксозни стоки. Някои дори твърдят, че за да поддържа такъв стандарт на живот му се наложило да изтегли заеми.

Феновете й са в очакване на завръщането й на музикалната сцена. Мнозина обаче смятат, че няма да им се наложи да чакат дълго и до обявяването на брак номер четири.

Мара Отварачката бие по бракове дори Благо Джизъса, който неслучайно се е превърнал в мерна единица за бърза смяна на интимните си партньорки. Някои дори прогнозират, че не е изключено някой ден двамата да се залюбят и да обявят брака си.

Източник: Уикенд