Той е легенда в света на музиката, личният му живот е бил сюжет на поне няколко филмови поредици, но шведският музикант и композитор Бьорн Улвеус не се отказва от вярата, че може да бъде щастлив в любовта. Само преди дни той каза "Да" на трета избраница — 51-годишната Кристина Сас, показвайки, че все още не се дава.

Бьорн, който беше женен дълги години за журналистката Лена Калерсьо. Двамата се разделиха през 2022 година след 41 години брак. Двойката има две деца, но решиха, че е по-добре да сложат край на отношенията си, защото животите им потеглили в различни посоки. От 1971 до 1979 година Бьор беше женен за колежката си от "АББА" Агнета Фалтског, с която също има две деца — Питър и Линда, съответно на 44 и 49.
От втория си брак певецът също има две деца — Ема и Анна, които са дълбоко изненадани от решението на баща си да се ожени за трети път.

Самият той се оженил за третата си приятелка след кратка връзка. Двамата се запознали по време на интервю, след което започнали да се срещат на по чаша кафе от време на време. След това той я поканил на премиерата на свой албум, което било и първото им официално излизане като двойка. "Вярвам, че тя е жената, която ще ме направи щастлив. Гордея се с нея", казва Бьорн по повод съпругата си. Той се решил на този брак след две години връзка.

Засега няма новини двойката да има планове за нови деца, но със сигурност певецът изглежда щастлив в залеза на живота си. И казва, че Кристина го вдъхновява за нови проекти.