Още преди няколко месеца стана ясно, че актьорът Даниел Ангелов, когото зрителите на Нова тв гледат в ролята на Черкезов в хитовия сериал „Братя“, се е развел.

Оказва се обаче, че се е хванал с жена, която е доста по-млада от него. 
Запознати издават, че двамата дори вдигнали сватба в последния ден от месец септември. Очевидно това е техният начин да изкрещят на целия свят, че намеренията и чувствата им наистина са сериозни.

Актьорът е от онези, които не обичат да излагат на показ личния си живот. 
Факт е обаче, че тази сватба е втора поред за него. За никого не е тайна, че се разведе със съпругата си Мариана още преди две години, но новината видя бял свят наскоро. 

Двамата с бившата му съпруга имат две деца – Симеон и Дара. 
Новата избраница на Ангелов се казва Петя и е с цели 15 години по-млада от него. Тя е навършила 29 години през януари, а актьорът е на 44 години.

За новата избраница на Ангелов се знае, че е завършила Медицинския колеж в Пловдив и за известен период от време е била служител в оптика. След това се е насочила към разкрасителния бизнес. 
Пловдивчанката притежава сертификат от една от големите световни академии, обучаващи специалисти в областта. Очевидно тя лично е изпробвала немалка част от процедурите.
Източник: blitz.bg

Изненада! Булката на Даниел Ангелов (Черкезов от "Братя") се оказа… 

Изненада! Булката на Даниел Ангелов (Черкезов от "Братя") се оказа…  - Снимка 2