Приятелят на Елена Кучкова е с циганска кръв

Истината за въпросното гадже-политик на Елена Кучкова най-после излезе наяве.

Истината за гаджето на Елена Кучкова бе разкрита в предаването на Гала „На кафе” от фолк певицата Кали. Кали разкри, че след като излезли от къщата на ВИП Брадър, се събрали на една маса с Елена Кучкова заедно с приятелите си. Певицата потвърди, че приятелят на Елена Кучкова се занимава с политика, но подчерта, че в никакъв случай не е „чичко с шкембе”. Кали обаче уважи желанието на плеймейтката да бъде запазена дискретността на връзката й и не разкри самоличността на въпросния политик. Тя бе категорична, че всеки има правото да защити личния си живот.

[caption id="attachment_431015" align="alignright" width="300"]Приятелят на Елена Кучкова е с циганска кръв Приятелят на Елена Кучкова е с циганска кръв[/caption]

Това, което за повечето зрители на Нова тв дойде като гръм от ясно небе обаче бе разкритието, направено от Кали, че приятелят на Елена Кучкова има циганска кръв. Веднага след като потвърди информацията, певицата попита: „И какво от това?!”. Тя припомни, че от 15-годишна си изкарва хляба с цигански музиканти и е готова да защитава докрай твърдението си, че те са стойностни хора. Нещо повече, Кали дори посочи, че би се гордяла, ако някой я нарече циганка, защото само циганите са надарени с прекрасни гласове и могат да пеят божествено. Многодетната майка подчерта дебело, че ромите се обиждат изключително много от думата „мангал”, тъй като тя означава нещо мръсно и нечистоплътно.

Кали не успя да скрие огромното си разочарование от някои от съквартирантите под покрива на ВИП Брадър, с които прекара три месеца. Като една от най-неприятните особи сред съквартирантите тя посочи жълтата водеща от близкото минало Албена Вулева и разбира се майка й – Людмила Захажаева. Според Кали, Албена Вулева е хубава жена, но за сметка на това със зло сърце. А що се отнася до Людмила Захажаева, певицата бе категорична, че ако ще да й бъде даден целият ефир, пак ще е недоволна и ще намери с кого да се заяде и обиди, пише Блиц.