Мнозина отбелязаха, че изглежда тазгодишното издание на „Сървайвър“ е прокълнато.

 

Сякаш не стига това, че сезонът не става за гледане според вече бившите му фенове, а на всичкото отгоре най-добрият му участник, който до последно бе смятан за сигурен победител, си тръгва без време. Вероятно вече сте се досетили, че става въпрос за Филип Буков.

 

След няколкото припадъка на младия актьор в Доминикана бе съобщено изненадващо, че е отключил сърдечен проблем и се налага да напусне състезанието за оцеляване. Това се е случило съвсем навреме, за да може актьорът да се прибере в София за отдавна планиран спектакъл.

 

Излъга ли Филип Буков за сърдечния проблем, появил се в „Сървайвър“?

Здравенякът, който от години се занимава с екстремни спортове, катери планини, плува с километри и е бил спаринг партньор на Тервел Пулев, започна да припада в Доминикана. Актьорът влезе в болница по спешност и сподели, че се надява скоро да се върне обратно в играта. Няколко дни по-късно обаче за огромно разочарование на малкото останали зрители се оказа, че се налага да се откаже. От думите му става ясно, че има сърдечен проблем, който се е отключил по време на участието му в риалитито. Ако беше останал, вероятно щеше да се задълбочи и да бележи целия му живот занапред.

Макар фенките му да останаха изключително разочаровани, те все пак отбелязаха, че здравето е на първо място.

 

Съобщението за напускането му бе излъчено на 7 март, а на 14-ти, Буков има участие в столичния театър, заедно с колегите си от „Татковци“ Стоян Дойчев, Павел Иванов и Христо Пъдев, които играят комедийния спектакъл „Петък вечер“, за който продуцентът съобщи, че вече няма билети, малко след припадъците на Буков. На 19-ти март актьорите ще играят представлението си в Лондон, а на 22-ри в столичен клуб. Странно как всички тези събития са били планирани, при все, че е било ясно, че един от актьорите ще е в Доминикана по това време.

 

И докато зрителите на bTV все още нямат ясен отговор на въпроса дали Филип Буков наистина е болен, то медията взе решение да пусне четирима нови участници.

Тук е мястото да припомним, че през 2009 г. градоначалникът на Раднево Нончо Воденичаров издъхна след като получи инфаркт по време на участие в предаването. В този ред на мисли би било много лоша шега и обида към паметта на починалия, ако някой си позволи да злоупотреби, симулирайки подобна ситуация.

Източник: Уикенд