Вече няма никакво съмнение, че Жената Демон – Серенай Саръкая, е интимна с певеча Мерт Демир. Първи снимки на новата турска двойка се появиха през седмицата в турските таблоиди и се радват на огромен читателски интерес. На кадрите 31-годишната актриса буквално сияе до поп изпълнителя. Двамата били щракнати от папараци на изхода на истанбулски ресторант, в който влюбените яли морски дарове и пили изискано френско вино.

Подозрения, че екранната Девин Акън от сериалите „Семейството“ и „Кварталът на богатите“ спи с Мерт Демир, се появиха още в края на февруари. Тогава някои издания писаха, че талантливият певец и дългокраката силиконка са заминали заедно на почивка в Индонезия.

Фаталната красавица Серенай Саръкая (31 г.) не е минавала под венчило, но беше сгодена цели два пъти - за Керем Бурсин и Чаатай Улусой. В списъка й с любовни завоевания има и други актьори – Октай Кенарджа и Джем Йълмаз.

Един от бившите й я определи като „Жена Демон, от който мъжете трябва да се пазят“. Оттогава тръгна и прякорът й Жената Демон. За нея се говори, че взела акъла и на най-голямата турска звезда Къванч Татлъту. Неслучайно жената на турския Брад Пит го ревнува най-много именно от нея.

Източник „Уикенд“