Дори и най-голямата холивудска звезда Леонардо ди Каприо не е имунизирана срещу строгостта на английската полиция. Този уикенд носителят на „Оскар“ беше изхвърлен от шумно парти в лондонски хотел заради нарушаване на обществения ред. А най-интересното е, че Лео купонясваше с две бивши гаджета и в отсъствието на спряганата за сериозна негова половинка – моделката Витория Черети.

Дивото парти станало твърде шумно за другите гости на хотела и те се оплакали в полицията. Сред знаменитостите освен Лео, били поп певицата Ели Гулдинг, моделът Емили Ратайковски и тв водещата на „Островът на любовта“ Мая Джама. За последните две от известно време витаят слухове, че са минали пред леглото на плейбоя на Холивуд.

Фаталната Мая Джама представлява истинска опасност за актуалната връзка на Лео. Според британските таблоиди Лео и Мая имали „гуш-муш“ още миналата година.

Интересно е, че Мая Джама на няколко пъти е забелязвана на публични места да носи колие, на което пише Leo. Водещата обяснява, че това всъщност е името на зодикалния й знак Лъв, тъй като е родена на 14 август. Интересно дали актуалното гадже на Леонардо ди Каприо – Витория Черети, споделя нейния интерес към астрологията...

Източник: „Уикенд“