Певицата била изгонена от хотел Four Seasons в Лос Анджелис. Гостите се оплакали от нейното „странно  поведение“. Тя се събличала край басейна. През последната годи на хотелът направо полудял от лудориите на звездата.

Чест гост на хотела е изпълнителката. Той се намира само на  минути разстояние от именито й за 14 милиона долара Таузънд Оукс. Снимки, на които е гола, сподели 42-годишната дама.

Тя обожава СПА и козметични центрове. Въпросният хотел разполага с огромен закрит басейн, масажи и процедури, достъпни за гостите.

„Бритни ходи в Four Seasons в Уестлейк Вилидж от години, но напоследък причинява главоболие на персонала“- споделят източниците. Тя редовно се разхождала гола и притеснявала гостите.

„Бритни може да е знаменитост, но не може да тича наоколо и да прави каквото си иска“, казват от СПА хотела.

Цена на стая в хотела варира между 500 и 1000 долара. Хотелът е домакин на много високопоставени и богати гости, които харчат хиляди долари там, независимо дали по работа или за удоволствие. Four Seasons е сгушен в подножието на планината Санта Моника, между слънчевите плажове на Малибу и прочутите лозя на Санта Барбара.

Когато бе поискан коментар от Бритни, тя нарече историята „невярна“.

Източник: telegraph.bg