Дни преди да чукне 51 години, Димитър Рачков е бил забелязан в акушеро-гинекологичния комплекс на столична болница. Мълвата носи, че приятелката му Камелия е бременна и той вече е наел най-добрите специалисти, които да следят бременността й. Той обаче не е обявил бременността й дори пред близките си, вероятно от суеверие.

 

Припомняме, че любовчията се завъртя около сладкарката Камелия Андонова това лято, при това само няколко месеца след раздялата му с Анита Димитрова, с която бяха във връзка в продължение на 3 години.

 

Рачков и Камелия бяха заснети да купонясват в хитова дискотека в Лозенец, но отричаха да имат връзка помежду си. Тези дни колеги на комика издават, че Камелия вече се е нанесла да живее при него в София. Най-вероятно една от стаите в апартамента на Рачков ще бъде преоборудвана в детска.

 

Изгората на Рачков е бременна

 

35-годишната Камелия Андонова, която ще направи Рачков баща отново, не е непознато лице в шоубизнеса. Работила е като стилист в „Като две капки вода“, а по-паметливите зрители си я спомнят от участието й в предаването „Сладкото състезание – Bake off“, излъчено по Нова тв през 2016 г.

 

Димитър Рачков има 17-годишен син – Димитър-младши от връзката му със сценаристката Христина Апостолова, която към днешна дата е омъжена за тв продуцента Евтим Милошев, но продължава да поддържа приятелски отношения с него.

Източник: Уикенд