Както снощи видяхме, поредната, която напусна имението на "Ергенът" в Гърция, беше колоритната юристка Силви Русева. Днес тя се появи в ефир, за да коментира ситуацията и да разкаже своята версия на историята, която се разигра пред всички и която бе достойна за холивудски хорър - ама от евтинките...

Разбира се, Силви и сега отрече всичко, в което я обвиняваха като заяви, че момичетата са я мразили и са й завиждали затова, че е в пъти по-красива, по-умна, по-стилна и изобщо по-съвършена от тях. Направили й заговор, за да я отстранят, понеже отлично знаели, че ако тя остане в имението, нямат никакъв шанс с Алек Младенов.

От друга страна Силви заяви, че Алек е постъпил като глупаво момченце, което още не е пораснало достатъчно, за да се научи да вижда истината и да различава лъжата.

"Той не е мъжът за мен. Аз съм класи над него и останалите, така че ще си намеря мъж от приказките - ще бъда омъжена за истински красив външно и вътрешно човек, който ще бъде достоен за дама като мен", не спираше да говори в типичния си стил Силви.

А момичетата от шоуто снощи откровено си отдъхнаха и дружно коментираха, че за първи път ще спят наистина спокойно.

Източник: Crimesbg.com