Певицата направи аборт през май миналата година, но оттогава не се е отказала да има дете от по-младия си мъж Сам Асгари, като го кара да я ощастливява по 3 пъти на ден, само и само да зачене по-бързо... Инача ексцентричната Бритни Спиърс била вманиачена идеята да има дете от него и дори я превърнала в идея фикс.

40-годишната Бритни вече има двама синове от втория си брак с Кевин Федърлайн, но не смята да остане само с тези наследници. С едва 26-годишния Сам те се сгодиха през септември, миналата година, а през април обявиха бременността й. На следващия месец обаче тя преждавременно губи плода си.

Сега всичко, което Бритни прави, е подчинено на това да надуе корема отново.

Избраникът на Бритни Спиърс я ощастливява по 3 пъти на ден

„Тя почти не мисли за друго. Просто следи какво яде и какво пие Сам, за да не увреди семенната си течност. Наложила му е вето на алкохола и мазните храни. И двамата вярват, че това бебе ще внесе светлина в живота им. А може би се страхуват, особено Бритни, че ако нямат деца, бракът им е обречен. Много вероятно е Бритни да има комплекс от възрастовата им разлика и да иска да задържи мъжа си чрез общо дете“ – коментира човек от вътрешния им кръг.

Източник: „Уикенд“