Кристина Димитрова си пя по пижама във Варна!

Дуетната и приятелска половинка на Орлин Горанов - Кристина Димитрова взе ума на гостите на парти във Варна, където се появи на сцената в меко казано странен вид. На практика Кристина беше излязла с пижама - горнище и долнище! Така поне приеха тоалета й от публиката, въпреки че реално може да е костюмче първа мода. Но и кройката, и дизайна, и дори материята едно към едно биеха на пижама.

"В първия момент започнах да се оглеждам, защото имаше и други изпълнители, та реших, че това е дрескодът на вечерта - един вид пижамено парти. Само дето други с пижами не видях, нормално си бяха облечени и мъже, и жени. Пак погледнах към Димитрова и ме напуши на див смях. Милата, иначе я харесвам, но кой я спретна така", коментира присъстваща на събитието.

Е, от снимките обаче личи, че Кристина е със самочувствие и видимо се харесва, така че няма проблем. Паралелно с дрешката й, присъстващи шушукаха и дали още е обвързана с мъжа, с когото беше допреди месеци. Знаем, че той бе по-млад от нея, но тя рядко го показваше в нета, вероятно, за да не й го откраднат.

"Каквото и да говори, истината май е, че най-голямата й любов ще си остане Агент Тенев. А и той е човекът, който през всички тези десетилетия е плътно като сянка до нея. Те и като са били заедно, не са били толкова близки", шушукат запознати.