Иво Танев е убеден, че България има шанс, но с нови хора!

Шоуменът Иво Танев май е решил да се захване с политика. Поне натам сочат някои от последните му изказвания, свързани с живота и развитието на дължавата ни. Ето какво заяви той наскоро: [caption id="attachment_583584" align="aligncenter" width="300"]Иво Танев Иво Танев избесня[/caption]

"Всеки излязъл от този народ и дръзнал да го поведе и да му помогне е бил безкомпромисно предаван и отхвърлян!!! Това е болезнена истина и неоспорим факт!!

И днес, народът иска лидери и нови лица да го поведат. Но когато те се появят и направят опит да го сторят, същия този народ с презрение казва за тях: "Какви са тези, бе?! Никой нито ги знае, нито ги познава, тръгнали на политици да ми се правят и акъл да дават. От къде на къде, точно те ще ни управляват?!" И това, за съжаление се повтаря непрекъснато, защото 85% от този народ виси на гърба на останалите 15%, които искат да направят нужното, за да се случи промяната. Но при това съотношение и противодействие, няма как да се случи. Винаги е имало българи с отвратителен манталитет/манГалитет/. Но през 90-те на миналия век за десетина години напуснаха страната над 2 милиона човека, които бяха от тези, свестните, способните, с добрия манталитет и възпитание! И тогава се наруши баланса в обществото ни!!!

Защото онези, идиотите, които винаги са били сред нас, вече имаха превес. От там тръгна сериозния проблем за нацията ни. Защото сега сила и надмощие имат инфантилните, завистливите, простите хора и поради нарушения обществен баланс, на очи бие вече само лошото.

И доброто го има, но е натикано в ъгъла, защото е малцинство. Така че белята я направиха онези, които държавата ги изучи за нейна сметка, а те я оставиха в най-важния период. Вместо, тук заедно да си го направим, така както беше там, където отидоха, те избраха да отидат на готовото и с наученото тук, да изкарват пари там. А сега се фукат, че с парите, които изпращали тук издържали икономиката!! Пълни глупости. Та нали благодарение на безплатното, уникално образование, което имахме през онези години, сега изкарват парите си там. Да, вече има и такива за чието образование държавата не е дала пукнат лев. В тях имам надежда. Да се върнат тук и да поемат инициативата. Призовавам да се замислим върху тези неща, преди да осъждаме някои истини от които ни боли, но са факт.

А заболяването на нашето общество е причинено от едно тежко раково заболяване наречено НИСЪК ЖИЗНЕН СТАНДАРТ!!! То е причината за разпадането на държавата ни.

Всичко може да се промени само с идването на власт на независими, качествени и духовни българи. Които да променят водената до сега вътрешна и външна политика. Които да приключат с порочната практика, няколко самозабравили се богаташи да държат нацията в това мизерно положение, като подхвърлят на хората трохи, за да може те за тяхна сметка да се обогатяват и да се мерят с индустриалци и бизнесмени от световен мащаб. Само за една година ситуацията в страната може да се промени, защото България нито е малка страна, нито е бедна!!! Но така се вменява в главите на хората, за да се примиряват с мизерното съществуване, което им се предлага. И тези примирени хора са повече от 80% то населението. А това е проблем. Но решение ИМА!!! И то е този народ да позволи на независими, качествени и духовни българи да го поведат, а не, както е по традиция, да ги предадат", взриви мрежата Иво Танев.