Иво Карамански син вече е горд баща на дъщеричка, с която го дари инфлуенсърката Антоанет Пепе. Тя съобщи с пост в социалните мрежи, че малката Беатрис се е появила на бял свят с мерки 3420 грама и 50 см. на 27 юли. Щастливата вест обаче бе обявена от гордата майка с тридневно закъснение.

 

„Добре дошла, Беатрис“, написа тя и не пропусна да благодари на лекарите за високия професионализъм, грижите и отношението.

„Вие сте истински вълшебници! Безкрайно признателна съм ви както за безопасното и леко раждане, за невероятно човешката ви подкрепа във всеки един етап на консултациите и раждането! И не на последно място за това, че благодарение на вас минах през целия процес много по-осъзнато и с дълбоко осмисляне и изживяване на магията за появата на един нов живот!“, добавя Пепе, която стана майка за четвърти път, от трети мъж.

Иво Карамански-младши е с инфлуенсърката от две години като за него това е първа рожба.

„Дори хиляди тонове щастие могат да се съберат в 50 см и 3.420 кг. Добре дошла в живота ни, ти малък диамант на име Беатрис! За нас е огромна благословия и неизмерима чест да сме твои баба и дядо. Благодарим ти! Ще те обичаме безкрайно“, написаха Нели Атанасова и Александър Сано, които станаха баба и дядо за пръв път.

Източник: Уикенд