Напоследък около 31-годишната Мелиса Аслъ Памук се пише много в турската преса. Материалите касаят основно любовните похождения на красивата туркиня, която печели „Мис Турция 2011“. Актрисата, позната като Джемре Гюр от „Сблъсък“ („Ирония на съдбата“) и като Асу в „Черна любов“, никога не е оставала задълго без мъж до себе си.

Актрисата с ослепителна усмивка вече е гадже на баскетболиста от „Галатасарай“ Махир Агава. Връзката им е прясна-прясна. С дългуча Мелиса излиза едва от месец. Палавата Мелиса има куп завоевания – феновете й си спомнят много добре, че тя беше гадже певеца Мустафа Коч, а преди него ходеше и с известен футболист от „Бешикташ“.

Каква е връзката й с нашия мачо Иво Аръков обаче и откъде се познават?

Когато преди 4-5 години бил на снимки в Истанбул за сцените на крими сапунката „Ирония на съдбата“ (оригиналното турско заглавие е „Сблъсък“) Иво Аръков хлътнал сериозна по госпожица Памук. Мачото все се увъртал около екранната Джемре Гюр и я засипвал с комплименти и внимание. А след приключване на снимките пък, често лайквал снимките й в социалната мрежа. Мачото от Белослав дори публикувал в своя Инстаграм кадри на Мелиса, като под един от тях надписът гласи: „Жена, за която можеш да умреш“.

Иво Аръков ще става баща, но още точи лиги по фатална туркиня

Нямаме данни дали 34-годишният Иво Аръков все още точи лиги по красивата туркиня, но сега той го играе щастлив мъж, който очаква своята първа рожба от избраницата си Габи.

Източник: „Уикенд“