34-годишният театрален плейбой Иво Аръков унизи жестоко певицата Мария Илиева.

 

За никого не е тайна, че преди време двамата имаха връзка. Оказва се обаче, че при все, че в тефтера му има доста жени, най-голямата му любов е била тази с футболната щерка Мика Стоичкова.

 

Той се извини на настоящата си изгора, преди да сподели факта, че с наследницата на модерния ляв, били много влюбени.

Въпреки голямата им любов, връзката им претърпя крах, а Аръков посочва, че по това време се намирал в тежка ситуация и изсипвал на нейната глава целия си гняв.

 

Припомняме, че тогава актьорът хвърли всичките си спестявания с идеята да развие ресторантски бизнес, но се провали с гръм и трясък. Заради ежедневното финансово затъване, той направо не бил на себе си. Изнемогвал, тъй като времето му се разкъсвало между театралната сцена и мексиканския му ресторант. Тъй като на работните места му се налагало да е мил и учтив, изсипвал натрупаното напрежение у дома, където го чакала Мика.

 

Като причина номер две, Иво Аръков посочи краха в отношенията на предишната му връзка, която определи като „просто флирт“. Тъй като тогава публичният му образ пострадал сериозно, това наливало допълнително масло в огъня на връзката му с футболната щерка.

Вероятно си спомняте, че преди Мика, актьорът имаше връзка с певицата Мария Илиева.

Източник: lifeonline.bg

Иво Аръков причини нещо ужасно на Мария Илиева