Актьорът Иво Аръков показа видео от невероятно луксозния си дом и остави всички без думи.

 

От няколко месеца насам прави впечатление, че чаровникът, по когото въздишат редица тийнейджърки, е доста активен в социалните мрежи.

 

Младен от „Съни Бийч“ даде възможност на почитателите си да се доближат още повече до бита му. Напоследък стилът му рязко се промени – не само по отношение на облеклото, а и начина на живот, дори и лукса, в който се къпе в дома си.

 

Вероятно сте забелязали, че аутфитите му са пълни с маркови дрехи и аксесоари, които далеч не са по джоба на всеки българин. Поради тази причина мнозина посочиха, че очевидно в Иво Аръков се е зародило нещо кифленско.

 

Някои дори твърдят, че са били повече от сигурни, че се къпе в невиждан лукс в дома му, който е не само стилен, а и обзаведен по последна мода. В личния си профил в Инстаграм, Аръков сподели видео, разкриващо част от него. Класата се забелязва отдалеч по всеки един детайл от стълбите до кухнята. Няма никакво съмнение, че парите правят чудеса.

 

Но се оказва, че далеч не се е опаричил благодарение на това, че напоследък кариерата му тръгна нагоре. Според запознати, той харчи парите на покойната си съпруга.

Източник: show.blitz.bg

Иво Аръков показа невероятно луксозния си дом и остави всички без думи (ВИДЕО)