Прави впечатление, че Иво Андреев доста е занемарил външния си вид, откакто не е на екран. Припомняме, че преди време той съобщаваше прогнозата за времето от малкия екран по bTV, Нова тв и несъществуващата вече ТВ7. Освен това мълвата носи, че е започнал да злоупотребява и с алкохола, за което говори и външния му вид, издаващ махмурлук преди няколко дни.

 

47-годишният Андреев бил засечен на пейка в центъра на София, където пушел електронна цигара. Пременен с дънки и зимно яке, ученикът на Минчо Празников всмуквал от мундщука на всеки 15 секунди, докато погледът му блуждаел в пространството.

 

Под очите му отдалеч се виждали огромни тъмни кръгове и торбички, а под брадичката му се полюшвала двойна гуша. Освен това не само не се бил избръснал, а и дрехите му не били прилично чисти, така че спокойно можел да мине за някой бродяга.

Злите езици носят, че Андреев залитнал към чашката след скандалната раздяла с бившата си жена – спортната журналистка Вили Асенова. Мълвата носи, че в последно време се среща с доцентка от Факултета по журналистика, но хабилитираната дама не успява да го измъкне от лапите на порока му.

Източник: Уикенд