От „Игри на волята“ обявиха, че тази година Ива Иванова, по-известна като Ивка Бейбе няма да води подкаста на предаването. След като от продукцията са взели решението да се лишат от брюнетката, мястото й ще бъде заето от Виолета Стайкова от предишния сезон на шоуто. Майката на Денислава вече е подписала договор с продукцията и е в трескаво очакване на първите си изяви като тв водеща.

 

Както е известно „След игрите“ е официалният подкаст за „Игри на волята“, където се дават отговори на всички въпроси, зададени от зрителите като например „Нагласени ли са игрите?“, „Гладуват ли наистина участниците?“ и „Какво щяха да разкажат стените на Резиденцията, ако можеха да говорят?“.

Припомняме, че Виолета Стайкова стана популярна след последния сезон на шоуто. Тя е 48-годишна столичанка. От 24 години живее в най-големия град в американския щат Флорида – Джаксънвил и е собственик на агенция за недвижими имоти и менажира къщи на стойност 100 млн. долара. Управлява над 60 служители. Дъщеря е на легендата на „Левски“ Стефан Стайков – Заека.

 

Занимавала се е професионално с бодибилдинг, а дъщеря й Дени, стана популярна първо в романтичното предаване „Един за друг“ и след това влезе в „Игрите“, заедно с майка си. Разбираемо, двете бяха едни от най-обсъжданите участнички. Виолета направи забележително участие, завършвайки на седмо място в 5 сезон на екстремното риалити. Тя се изправи срещу най-големия си враг Мартин Николов – Елвиса, но бе елиминирана от него. Дамата показа качества на силна, независима и бореща се жена, която изобщо не се притеснява от това да оспорва водещата роля на мъжете.

 

Бившата волейболистка Денислава Велкова също бе отстранена от Елвиса и завърши на почетното 6-о място. Щерката на Виолета Стайкова бе последната жена, която се бори за място на полуфиналите на екстремното риалити и напусна Арената със сълзи от щастие. Дени също се представи като силна, упорита и амбициозна жена като майка си. Тя се превърна в единствената дама, извървяла пътя от Чистилището до финалите.

Източник: Уикенд