Ивайла Бакалова явно отново е свободна и в търсене на любовта!

Ивайла Бакалова поднесе поредната неочаквана изненада от личния си живот, а най-изненадани са последователите й в социалните мрежи, които следят всяка нейна крачка. За 39-ия си рожден ден манекенката се завърна в родната България от Дубай, където живее от години. [caption id="attachment_636515" align="aligncenter" width="236"]Ивайла Бакалова Ивайла Бакалова отново свободна?![/caption] Там брюнетката работеше като брокер на недвижими имоти, но сега явно приоритетите й са се променили драстично. На 16-и юли Ивайла и сестра й Божидара отпразнуваха своя 39-и рожден ден с купон в елитен столичен ресторант, намиращ се до езерото Панчарево. "Обичам те, възхитителна моя близначка Дара. Ето че навършихме 39. Не мога да си представя да съм по-здрава, по-щастлива и по-обичана от сега. Голямо благодаря на всички, които направиха деня ни толкова магичен", написа тогава Бакалова в социалната мрежа. Припомняме, че Ивайла Бакалова имаше доста луксозен живот в Емирствата, където се бе изолирала от светския живот и дори рядко публикуваше актуални кадри. В личния й живот обаче, явно са се случили определящи промени, щом към днешна дата тя е в България и не изглежда да иска да се връща в Дубай.

Въпреки че не издаваше дали и кой е новият мъж в живота й, според информациите Бакалова е поддържала интимна връзка със заможния ресторантьор Веселин Денков - Брадата, но в крайна сметка двамата са решили да се разделят заради несходства в характерите.

Бакалова бясно ревнувала Веско от бившата му жена и всячески се опитвала да го задържи само за себе си. Това породило остър конфликт помежду им и напрежението ескалирало. Ресторантьорът бил категоричен, че сватба няма да има и порязал мераците на Ивайла, заради която преди това той заряза съпругата си Виктория, пише hotnews.bg.