Ивана, която претърпя изключителна метаморфоза във външния си вид, при това на една никак не крехка възраст, повдигна булото около себе си и хвърли страшна бомба. При това го направи в ефир, пред очите и ушите на милиони зрители.

За разлика от много свои колежки, в това число дори Глория, която се държи инфантилно напоследък с новото си младо жребче, то Ивана продължава да пази достойнството си и да държи личния си живот в тайна.

Нея няма да я видим да се излага, да кифлее или да търчи по момченца, които още малко и могат да й бъдат синове. Това се отразява и на визията й, защото спокойният живот е всичко. А Ивана успя да го постигне и да се справи с наднормено тегло и проблеми с щитовидната жлеза, които са я мъчили с години.

В ефир обаче певицата разкри истината и взриви бомба като най-сетне каза отчетливо и ясно на какво се дължи топ формата й. А истината е, че от години се е обрекла и спазва обета си.

"Да, мога спокойно да го нарека така. Обрекох се на един начин на живот и хранене, от който видях резултати и който избрах за свой спътник. Това е прословутата "Зоната", която не е никак лесна за следване, но си струва. Е, прегрешавам и аз понякога като качвам някое килце, но после пак се връщам обратно и всичко си идва на мястото", казва Ивана.