Трябваше да мине 40-така, за да си го получи от жена, но ей на - случи се. Благой Георгиев е в ступор, с тотално стъпкано либидо, от което едва ли скоро ще се съвземе. Той чу думите, които са кошмар за всеки мъж, особено влюбен в дадена жена. И ги чу от Ивана Главчева, по която е луд от мерак, както си призна и в ефир.

Джизъса се разкри публично, с риск да стане за смях на "мъжкарите", които приемат подобни романтични изказвания за лигавщини. Футболистът преодоля себе си и направо си го извика в ефир: "Ивана, обичам те!". На което тя преди дни отговори с: "Ай да си останем приятели!".

Това разкриха близки до щерката на Ванко 1, които едва не умрели от смях като научили за разговора между нея и Благо. Георгиев останал без думи, а изражението му било като на бито куче.

"Ивана му е казала всичко в прав текст. Тя отлично знае какъв е Благо и последното, което ще направи в тоя живот, е да му легне, та да стане за смях на цяла България. При този мъж искрени чувства няма и тя е наясно, че ще я обича, ще я иска и ще прави метани за нея, докато не му пусне. Пусне ли му, край. Затова и през ум не й минава такова нещо, а и е хитра - така Благо ще си точи лигите по нея до откат", смеят се източниците.

Интересно е дали сега Благой ще се откаже, или ще продължи с набезите си към нея.