Ивана уж е певица на народа, но се оказа, че не е кой знае колко "народна". Дамата, която не е на 20 години, а на цели 54 лазарника, призна нещо, с което наистина шокира мнозина. А нейни последователи се запитаха лъже ли, или просто се прави на надута.

При все, че Ивана като цяло никога не е била Антония Петрова и не е била тъпана за това къде почива, как живее, какво яде и колко пари има в сметката си, по-вероятното е да казва истината. А и просто така се е стекъл животът й до момента.

"Ако щете вярвайте, но никога в живота си не съм се качвала на метрото. Никога. Сега го направих за сефте и вратите едва не ме попиляха, защото явно съм се забавила докато се качвам във влака. Плюс това и билета не успях да си чекирам като хората, но добре, че имаше готини зевзеци до мен и ми помогнаха", смее се Ивана.

Тя дори разполага с клипче на голямата случка, която за други е ежедневие, но за нея е нещо велико. Очевидно е, че щом имаш автомобил, няма да ти се наложи да се возиш на метрото, коментират нейни фенове.

Макар че доста столичани преминаха именно на този начин на придвижване и оставиха колите си в гаражите, заради лудницата и хаоса, който цари из цялата София. Дори не толкова цените на горивата, а задръстванията и тапите из града са причина метрото да се напълни.