Певицата на народа - Ивана е само на 53 години, но на последните си снимки е така променена, че плаши с визията си. Феновете й се питат какво става с нея и се молят да е добре.

Факт е, че певицата започна сякаш рязко да се състарява и съответно да губи от хубостта си от мига, в който отслабна. Всъщност това е съвсем нормално, особено като си прехвърлил половин век, защото кожата се отпуска страшно много и после е трудно да я възстановиш, дори с естетични интервенции.

Ивана, какво се случва с теб?! Певицата изплаши с визия! (СНИМКИ ОТ СНОЩИ)

Има и друго - колкото повече "опъваш" една кожа с филъри, толкова повече тя се отпуска и губи от естествените си възстановителни сили. Получава се един "прекрасно" омагьосан кръг, в който посещенията при естетичния хирург ще стават все по-чести, пръснатите пари все повече, а ефектът все по-малък, обясняват експерти.

Вероятно точно това се е получило и при Ивана. На снимката си за празниците тя е използвала максимално допустимия фотошоп, но и през него личи, че преди беше трижди по-хубава. Някои я оприличиха на Славка Калчева, която обаче, за годините си (68), изглежда в пъти по-добре.

"Няма друг начин за Ивана, освен един - да започне да си хапва повечко, да спре да се мъчи, че й личи на лицето и да си върне свежестта. Всички видяхме, че на нея далеч повече й отива да е пищна и съблазнителна, отколкото суха скумрия", коментират в нета.