Две от най-големите звезди на музикалната сцена се подведоха по нашумялата напоследък мания сред мъжете да опъват бръчки – Орлин Горанов и Иван Лечев. И двамата посещават редовно разкрасителни студиа и са наблъскали лицата си с ботокс.

 

Ако извадите снимка на Лечев отпреди години и го погледнете сега, ще установите, че челото му е доста по-опънато, а кожата значително освежена. Китаристът има по-малко бръчки дори от колегата си в „Гласът на България“ – Миро, който е 20 години по-млад. Челото му е толкоз гладко, че направо свети под прожекторите и отдалеч се вижда, че е слагал ботокс и филъри, както и че се е подлагал на специални хидратиращи кожата процедури.

 

Иван Лечев и Орлин Горанов се наблъскаха с филъри

 

Всъщност никак не е случайно, че мистър Лечев полага такива усилия да изглежда млад. Причина за това е красивата му съпруга, която е с цели 17 години по-млада от него – актрисата Жени Александрова. Напълно логично е да се старае да изглежда свеж заради нея. Освен това двойката имат и 12-годишен син и очевидно Лечев не иска детето да се притеснява от възрастта му. Освен всичко друго е и редовно на сцена с далеч по-млади от него музиканти и несъмнено не би искал да изглежда като старец пред тях.

 

Иван Лечев и Орлин Горанов се наблъскаха с филъри - Снимка 2

 

66-годишният Орлин Горанов също е клиент на естетичната дерматология. Не е случайно, че на тази възраст се радва на огромна фенска маса, съставена основно от представителки на нежния пол. Прави впечатление, че напоследък манията да се слагат филъри и ботокс все по-често се прехвърля от дамите към мъжете. Докато при нежния пол това се случва веднага, щом навършат 30, то мъжете го правят поне с десетилетие по-късно.

Източник: Уикенд