Иван Ласкин разплака първородната си щерка Люба навръх рождения й ден!

Иван Ласкин не е прекаляващ с чашката актьор, който е само циничен. Заради острия си език съпругът на Алекс Сърчаджиева е получил много хули и грозни думи по свой адрес. Той влезе в явна война и с плеймейтката Николета Лозанова, която го взе на мушката в предаването си „Папараци”. Но Иван Ласкин показа, че е истински баща и невероятен съпруг.

[caption id="attachment_437662" align="alignright" width="300"]Иван Ласкин Иван Ласкин трогна не само щерка си с невероятното послание в мрежата[/caption]

Последното нееднократно го е показвал към своята половинка, чаровната телевизионерка и актриса Алекс Сърчаджиева. Че е голям баща Иван Ласкин доказа с посланието си, което той отправи в социалната мрежа към своята дъщеря Люба. Момичето, което днес навърши 18 години е от първата му съпруга Мирослава Гогова. Тя вече е невероятно млада дама и по случай нейния рожден ден баща й и написа невероятно послание.

На своята принцеса, както я нарича гордия баща той не знае какво повече да каже от това, че много и искрено я обича. С цялата си обич на света. Той й признава, че в сърцето му, което между впрочем е разделено на три, като в цифрата актьора включва нея, съпругата и момиченцето си от Алекс София тя има специално място.

[caption id="attachment_437664" align="aligncenter" width="194"]Ето го цялото трогателно послание на Ласкин Ето го цялото трогателно послание на Ласкин[/caption]

За да не й досажда на нейния празник, развълнувания родител е решил да прибегне до „услугите” на своя съюзник и на милиони българи – социалната мрежа. Той признава, че не знае как да се държи на този ден. Дълго се е лутал и търсил отговор в себе си как именно да постъпи, за да не й додея с мрънканията и наставленията си.

Гордият родител пише още, че цели осемнадесет години тя, неговата дъщеря го е правила изключително щастлив, защото е красива, изискана, внимателна, примерена. За него Люба е още талантлива, нежна, търпелива, благодарна и благородна, признателна, разумна и най-вече умна.

Иван Ласкин й е признателен, че цели осемнадесет години неговото скъпо същество, неговата принцеса изобщо не го е разочаровала. Той е изключително горд с нея, а тя е прекрасна. И прави него, баща си Иван Ласкин не само горд, но и безкрайно щастлив с това, че е тя, че я има и че е невероятна.