Малките неща са най-значими, са казали отдавна хората и са напълно прави. До този извод стигна и продуцентът Иван Христов, който публично изрази радостта си от факта, че най-сетне, след години зор и мъки, ще може като нормалните хора да ходи по... голяма нужда.

"Браво! Ура! Дочаках да успея и аз като нормалните хора да ходя по голяма нужда", смигна закачливо Иван Христов в мрежата, а новината е, че в Драгалевци, където е къщата му, най-после ще правят канализация.

При все, че там живеят богати хора, а Иван и половинката му Ирина Тенчева са едни от тях, то и те изпитвали сериозни затруднения. Дори по-сериозни от тези на повечето нормални хора, които си имат санитарен възел и в панелките, и пет пари не дават.

"А тук беше ужас. Досега пристигаха едни камиони с някак френски имена... и се разминавахме ей така - бентлита, тесли, ла*нарки... абе, луда работа. И като няма как да си идеш човешки по голямата нужда, си грабвахме колите и айдеее - в мола. Щото, нали, в мола е хубавичко, уреденко, чистичко, топличко и се ходи приятно по голяма нужда", продължава да се бъзика Иван Христов.

Въпреки че казусът изобщо не е за смях, защото е някак абсурдно в 21 век хора да карат още на живот без нормална канализация. Е, хайде да им е честито!