Когато се оженил за нея чувствата му вече се били изпарили, но…

Телевизионният продуцент и водещ на „Фермата“ Иван Христов реши да разкрие цялата истина покрай раздялата си с Вихра.

Той е категоричен, че никога няма да й прости едно нещо и това е, че след раздялата им тя дълго време не му позволявала да вижда дъщеря им Ава. Освен това напълнила главата на детето с лъжи. Той е категоричен, че дори и към днешна дата не желае да чува за нея. Признава, че чувствата му към нея се били изпарили много преди Ирина Тенчева да се появи в живота му.

Иван Христов: Никога няма да простя на Вихра!

Споделя, че двамата с Вихра били гаджета в продължение на седем години и едва след това сключили брак. Чувствата му към нея изстинали още в самото начало на връзката им, но не й казал истината и се вкарал в безкрайна спирала. Твърди, че с Вихра се оженили, когато вече не можели да се понасят взаимно. „Това е черешката на тортата за един объркан човек, който не е наясно за какво му е даден животът“, признава той.

При все, че дори не си представял как ще си говорят с Вихра, вдигнали показна сватба на морето със 150 гости. Определя дъщеря си Ава като „уникално създание“, но бърза да допълни, че не изпитвал абсолютно нищо към майка й – Вихра, когато тя се появила на бял свят. В откровението си в книгата „Братя по сърце“ споделя, че те просто не били истинско семейство.

През 2010 г. ги венча кметът на Каварна – Цонко Цонев, който заяви категорично, че нито една от двойките, които е оженил, не са се развели. Е, Иван Христов и Вихра се оказват абсолютно изключение.

Обвинява себе си за това, че не е казал истината, защото това е измъчило и него и нея – и на двамата им е било неудобно по някакъв начин да живеят под един покрив. При все, че го виждала, че пие и прави всевъзможни глупости, не предприела никакви мерки, тъй като изглежда се е чувствала добре в ролята на жертвата, откровеничи Иван Христов.

След като продуцентът напусна съпругата си Вихра се влюби в друга тв звезда – Ирина Сарачинова. Двамата заживяха много бързо под един покрив, заедно с двете й деца от първия брак – Вирджиния и Спас. В последствие семейството им нарасна и с още един член – общият им син Самуил.

Въпреки, че от раздялата на Иван и Вихра, са минали години, той не крие, че все още таи лоши чувства към нея и подчертава, че причината за това е Ава. Категоричен е, че детето по никакъв начин не е било виновно за отношенията им и в този ред на мисли Вихра е нямала право да й пълни главата с глупости. В продължение на години тя изобщо не му позволявала да вижда дъщеря си.

Поради тази причина му се налагало да ходи в детската градина, където да види дъщеря си за малко като „престъпник“. Вихра Петрова пък заливала общината с писма, в които настоявала директорката на градината да бъде уволнена, тъй като позволявала на Иван да вижда дъщеря си. С болка признава, че Ава се превърнала в инструмент на саморазправа. Щастлив е, че към днешна дата този период вече е в миналото и се надява дъщеря му да е забравила за изживения ужас.

И до днес обаче не може да си отговори на въпроса кога една майка губи майчинския си инстинкт и е готова да „размаже“ детето си, за да натрие носа на този, който я е зарязал. Разбира се не отрича и своята вина, но е категоричен, че е трябвало да се разберат като възрастни, без в ситуацията да бъде намесвано и детето.

Споделя, че до него достигнали слухове, че Вихра му изневерила още в първата година от брака им. Преди няколко години той дори показа писмо, в което се твърдеше, че покойният вече Милан Кузов, е бил любовник на съпругата му още от времето преди тя да се загаджи с него, а връзката им продължила и през първата година от брака им.  

Източник: Уикенд