Буквално на дъното е бил Иван Христов, преди да се влюби в Ирина Тенчева. Това разкри самият той като добави, че тя му е спасила живота и то съвсем реално, защото с това, което е правил, досега можеше и да не е жив.

Продуцентът призна, че е бил така пристрастен към алкохола, че е пиел мощно още от сутринта. "Ставах в седем часа и пиех едно уиски, после второ. Взимах си душ, излизах и гаврътвах трето. После отивах в офиса и се започваше с бири и вино, а вечер... вечер така се подкарвах с огромни дози уиски, че си махах главата. И то го правех съвсем целенасочено, исках го", казва Христов, който веднъж е така нацепен, че се блъска в камион за боклук. Дават му условно наказание, но той настоява за най-високата присъда.

Иван споделя, че тогава не е обръщал никакво внимание на семейството си, но и не е усещал, че има такова, защото с Вихра Петрова не вървяло изобщо. Влюбен в Ирина Тенчева, той решава да се вслуша в съветите й и да стане друг човек, но не е лесно, защото започват тежки абстиненции.

"Целият съм бил в пот, тресял съм се, побърквах се, но тя беше до мен и ми даваше сили да издържа. Всичко преживяхме заедно и днес мога да заявя, че без нея, нямаше дори да съм тук. Тя ми спаси живота", кълне се Иван Христов.

Колегата му Андрей Арнаудов също влиза сам в правия път и сега е отдаден на здравословно хранене и фитнес.

Източник: Crimesbg.com