В пълен ступор е изпаднала от дни Ива Софиянска. Причината ли?! Причината е една и това е съпружеската й фамилия - Божкова. Както всички знаят, щерката на екс кмета на столицата - Стефан Софиянски е снаха на скандалния Васил Божков. Тя е женена за сина му Антон, с когото живееха нормално... доскоро.

Помним, че след скандала с Божков преди няколко години и обвиненията срещу него, Ива изпадна в немилост и бе свалена от националния ефир. Работата в телевизията е нейната страст и тя прие изключително трудно факта, че й я отнеха.

После обаче Божков избяга в Дубай, където официално се укриваше от законите три години. Постепенно аферите около него сякаш се позабравиха и Ива си върна и работата, и уважението на околните. Слуховете затихнаха и тя реши, че всичко е цветя и рози.

Е, точно в този момент обаче свекърът й се върна. Или беше върнат - властите в Дубай го екстрадираха и сега предстои да му бъдат повдигнати редица обвинения, кое от кое по-страховити и сериозни.

"Какво ще стане с нас оттук нататък?! Животът ми свърши. Животът ми - такъв, какъвто беше до вчера, се изплъзва между пръстите ми и не мога да направя нищо. Страх ме е", споделила Ива Софиянска пред близки приятели, които напълно разбират опасенията й.