Ива Екимова втрещи с огромен белег на ръката!

Ива Екимова отрече да има проблем с гаджето си Петрозар. Светската пиарка по силата на зрителския вот напусна Къщата на ВИП Брадър. Неин защитник навън беше интимния й приятел Петрозар. Мускулестият колега на починалия й съпруг Дими от „Сленг” твърдеше, че двамата са заедно и въпреки светските сплетни мислят за нов член на семейството.

Заварката, която се случи между доста по-възрастната Ива Екимова и младия артист Иво Аръкова тя отнесе само като емоционална близост, породена от затвореното пространство в къщата на ВИП Брадър-Образцов дом, както и на продълижелната изолация от външния свят. Любовникът й също не отчете нейната реакция към кадъра на Народния театър като нещо застрашително, необичайно или срамно.

[caption id="attachment_427310" align="alignright" width="235"]Ива Екимова Ива Екимова се появи с огромен белег на ръката[/caption]

Според упоритата мълва, която все повече набира сила из публичното пространство Петрозар и Ива вече не са заедно. Причината била безкрайните изневери на Петрозар и компромисите, които била принудена да прави Ива Екимова заради безкрайните му забежки. Нищо такова обаче не се е случило между нас. Ние продължаваме да сме заедно, напук на хорските злобни приказки. Това рече Ива Екимова в студиото на Милен Цветксов В неговото предаване „Часът на Милен Цветков” светската персона дори заяви, че двамата продължават да мислят за бебе и в най-скоро време желанието на двамата ще се случи.

Ива Екимова опроверга слуха, че Петрозар е метнал по нея ютия заради фриволното й държане с Иво Аръков в къщата. Това мнение се затвърди у потребителите на социалната мрежа, тъй като светската пиарка се бе снимала и на фотото личеше един голям белег на ръката й. През смях Ива Екимова заяви, че това било просто белег от горещи тави. Тя се мъчила да докара кекса, който спретнала в Къщата певицата Камелия Воче само от три продукта, но на нея не се получило.

Не стига, че не го докарала, както Воче, но и се изгорила на горещите тави на печката. Иначе, допълни Ива Петрозар бил чудесен човек. Приятелят й никога не би й причинил това, камо ли пък да я шамароса. Все пак на въпроса на Милен Цветков дали има няколко лица и маски, Ива Екимова даде отрицателен отговор. Тя заяви, че човек не трябва да играе роли, тъй като живота е достатъчно кратък за това.