Джино Бианкалана влезе в грозен скандал с инфлуенсърката и певица Ива Атанасова заради едни 500 лева, които отказал да й плати за услуга. Популярната блондинка организирала Хелоун парти в ресторната му в столичния квартал „Дървеница“. Уж всичко минало както трябва, но напрежението между двамата се изострило ден след купона.

Водещата и фолклорна певица си потърсила хонорара за свършената работа. И макар че били договорени 500 лева, оказало се, че семейството на смуглия красавец можело да отдели само 150 лева за услугата. Джино си казал тежката дума по казуса, като наредил нито стотинка повече за беднячката, която не му вършела работа.

Ива Атанасова сподели, че впоследствие Джино я обиждал с ужасни думи като: „Мършо, долна, мръсна“ и „Помиярка и парцал“.

„Отделно ме заплашва, че като ме намери, ще ме затрие“ – жалва се блондинката, която е потресена от факта, че тв звезди от подобен ранг си позволяват такова поведение, недостойно както за един джентълмен, така и за порядъчен мъж с медийна слава.

Ива Атанасова: Джино Бианкалана се държи като пълен простак!

Ива разкрива, че с Джино били дори съученици от първи до четвърти клас и недоумава на какво се дължи поведението му. Според нея той имал както здравословни, така и семейни проблеми с жена си д-р Кристиана Канева, с която нещата пак „скърцали“.

Източник: „Уикенд“