Макар малкият син на Антония Петрова да се появи едва миналата година на бял свят, той вече е кариерно ориентиран. След като наскоро проходи, на прощъпалника си хвана ножици, което пък накара майка му да се чуди дали Ивайло Батинков-младши ще става хирург, или пък ще наследи бизнеса на баща си, който със същите ножици прерязал лентата на новия си офис.

 

Петрова не пропуска да отбележи, че на златната ножица е изписано името Ивайло Батинков – име, носено с гордост от баща и син. Тя обаче все още не е наясно дали малчуганът ще следва стъпките на баща му или пък ще трябва да освободят място за един хирург в дома си. тя обаче е категорична, че каквото и да избере малкият Ив, ще го подкрепят.

Както обикновено тя задоволи любопитството на феновете си, публикувайки солидно количество фотоси от събитието.

 

Ив на Антония Петрова избра златните ножици на прощъпалника си

За разлика от други знаменитости, които го избиват на кич и прекомерно разточителство всеки път, щом организират празник, свързан с децата им, семейство Батинкови е подходило с добър вкус. Тържеството се е провело в планинската вила на семейство Батинкови. Няма излишна украса, нито пък рокли с гол гръб и тонове балони и цветя, по каквито напоследък се прехласват знаменитостите. Всички на партито са били по чорапи, единствено малчуганът е бил по пантофки.

 

Ив на Антония Петрова избра златните ножици на прощъпалника си - Снимка 2

На тържеството са присъствали и двете баби на малкия Ивайло, както и мъж с дете, който вероятно е техен роднина. Имало е торта и питка, разбира се, която Антония пуснала да се търкаля по бяло платно, а детето да тръгне след нея да избере някой от предварително подготвените предмети. Сред тях е имало стик за голф, абсолвентска шапка, медицински слушалки, портфейл, електронен калкулатор, вестник, книга и др. Вниманието на малкия Ив обаче било привлечено от златните ножици.

 

Ив на Антония Петрова избра златните ножици на прощъпалника си - Снимка 3

Преди 4 години Петрова направи прощъпалник и на големия си син Благовест, когото наричат Бест. Той проходи още в деветия месец. Тогава родителите му бяха пременени в народни носии, а малкият избрал цели три предмета – портфейл, наречен за бизнесмен; химикал – за директор и ортопедичен инструмент – за лекар ортопед, споделя щастливата майка.

Източник: Уикенд