Башар Рахал и Райна Караянева разделени?!

Башар Рахал и приятелката му Райна Караянева от няколко дни заливат социалните мрежи със снимки от почивката си на гръцки остров в опит да опровергаят публикациите, че са се разделили. [caption id="attachment_639566" align="aligncenter" width="223"]Башар Рахал Башар Рахал и Райна Караянева са заедно, раздяла няма[/caption]

Слуховете, че актьорът работи по нов филм, докато неговата спътница в живота е в Гърция на море, се оказаха силно преувеличени, защото влюбените са заедно в южната ни съседка.

За раздялата на ливанеца и хубавата му любовница, която преди време се разведе, за да бъде с него, се заговори като стана ясно, че Райна е претърпяла странен инцидент с велосипед. Заради който в „Пирогов” са й направили 12 шева на главата. Оказва се, че това е вторият път, в който я шият, в рамките на съвсем кратък период от време. Както вестник „Уикенд” писа, едва месец по-рано са й направили и 8 шева на ръката. „Никой не вярва, че Башар има връзка с нейните здравословни проблеми, но е странно как в рамките на месец все на Райна се случва да посещава спешното. Дали пък историите с велосипеда не са измислица и не прикриват нещо далеч по-неприятно, което може да й се е случило?“, се питаха папараците. Но самата Караянева обяви, че за всичко е виновна сатурновата дупка, в която е изпаднала. „Сатурнова дупка = неприятни неща се случват известно време преди и след рождения ден. Преживява се. Плюс това съм жилава и държа на шевове. Само още не съм се усъвършенствала до степен, че да се снимам сама“, написа бившата водеща под една от снимките, на които позира с любимия.