Шакира и Пике са заедно над 10 години, но сватба няма да има!

Макар вече да са заедно от десетилетие и да имат не едно, а две деца, звукът на сватбените камбани все още е далеч за Шакира и Жерар Пике. Техните почитатели отдавна чакат мига, в който двойката най-после ще се реши да застане пред олтара, за да размени своите обети. Но по всичко изглежда, че това няма да се случи скоро. [caption id="attachment_639384" align="aligncenter" width="300"]Шакира Шакира се ужасява от брака[/caption] Певицата обяснява, че не желае да сложи булчинска рокля, понеже бракът я ужасява. Колумбийката открито заявява, че предпочита да държи любимия си под напрежение и да бъде "забранен плод" в очите му, отколкото негова законна съпруга. Двамата се срещат през 2010 г. на снимките на видео клипа към песента "Waka, Waka", която бе официалния химн на Световното първенство по футбол в ЮАР.

Когато я вижда, спортистът не се поколебава дори за миг и намира начин да я заговори и да вземе телефонния й номер. Виждат се отново на финала на състезанието и именно тогава започва техният романс.

"Спечелих възможно най-голямата награда тогава, срещнах любовта на живота си", сподели по-късно в свое интервю футболистът. Въпреки че изпълнителката на "Hips don"t lie" отказва да мине под венчилото, тя и досега не спира да определя централния защитник на ФК "Барселона" като "единствения и най-подходящ" за нея. През 2014 г., в разговор със сп."Glamour", Шакира бе попитана за първи път дали планира да узакони връзката си Жерар. Тогава тя обясни, че двамата вече разполагат с всичко, което е от значение в живота. И бракът по никакъв начин не би допринесъл за щастието им, нито пък ще промени който и да било аспект на обичта им. Въпреки това блондинката призна, че ако някога реши да се омъжи, то със сигурност би било именно за бащата на синовете й. Влюбените не се притесняват от факта, че многократно са определяни като нетрадиционна двойка и заявяват, че не спират да се подкрепят по всеки възможен начин. По този начин доказват, че нямат нужда от документ, за да бъдат семейство. Наскоро Жерар позволи на своите почитатели да надникнат в техния дом, споделяйки с тях своите мисли относно продължаващата коронавирус пандемия. Той разкри на последователите си в социалната мрежа колко трудно е за него и половинката му да работят, затворени в къщата си, докато междувременно се опитват да забавляват децата си. "Където и да отидем - те ни следват", каза той, визирайки синовете си. В края на видеото, излъчвано на живо, Пике вдъхна кураж на потребителите на сайта. "Ще преодолеем всичко това заедно!", бяха финалните му думи. Източник: Dir.bg