Половин рожден ден или точно 6 месеца, отпразнува Маги Джанаварова от раждането на своето първо дете - малката Елизабет. Бебокът получи торта, както се полага на всеки рожденик и певицата я показа на света, за да видят всички каква огромна сладуранка е.

Малката "бузанка" моментално привлече хиляди лайкове в мрежата, но мнозина се запитаха - добре де, а къде е таткото?! Всъщност бащата на бебето на Маги Джанаварова не липсва само сега на кадрите, той липсва от самото раждане, че и от бременността.

Странно защо певицата го пази в пълна тайна и не отваря дума за него. Появиха се две твърдения - едното бе, че Маги се бои половинката й да стане обществено достояние, за да не привлече към себе си чужди жени, които да разбият щастието им. И в това има логика при все, че бившият й годеник й изневери не с коя да е, а с нейна колежка преди време. Говореше се, че става дума за Дарина Йотова - Дара.

Втората хипотеза е, че Маги се е разделила с бащата на детето си още след раждането, защото не са си паснали като характери. Засега поне източници уверяват, че първото предположение е вярно и че Джанаварова просто не иска да излага личния си живот и щастие на показ.

Източник: Crimesbg.com