Скандалът между Диана Димитрова и Юлиан Вергов преди няколко години вдигна България на крак. Актрисата обяви в национален ефир, че Вергов я е пребил, че я е тормозил и й е нанесъл непоправими психически щети. От своя страна той изчака, после се защити, а го защитиха и почти всичките му колеги от гилдията.

Прокуратурата не намери достатъчно доказателства, за да повдигне обвинение срещу него, но Диана продължи да се пени. С право, според дамите и налудно, според голяма част от мъжете.

Е, днес обаче близки до Димитрова показаха къде е "ключът от бараката" и защо тя е правила всичко. Защо ли - от любов. От страстна, изпепеляваща и дори обсебваща любов, на която обаче Юли не откликнал.

"Тя беше като обладана от мисли и желания по него, но той сякаш се изплаши от това. За него бе афера, а за нея смисъл, това ги настрои един срещу друг после", разказват източниците.

А за поредно доказателство посочват първите снимки на Димитрова ала "фатална жена", които пусна вчера в нета. Само дни, след като се разбра, че Вергов има връзка с двайсет и няколко годишна атлетка. Да, много по-млада от него, но не и така изкусителна като Димитрова - или поне това се опита да покаже актрисата.

Източник: Crimesbg.com