Всичко между Алекс Гърдева и Виктор Стоянов беше за пиар!

Играта свърши! Лъсна истината за Алекс Гърдева и Виктор Стоянов, които уж се залюбиха силно и неудържимо след края на "Ергенът". Както и предполагахме още тогава, в това няма нищо вярно. Всичко е било пълна нагласация и фалш с една цел - повече пиар и повече парички от реклами за двамата. Които отлично си знаеха, че славата и интересът към тях ще е от ден до пладне.

Но дори и в театъра Виктор и Алекс се провалиха, защото явно не могат да се търпят. Те вече дори не се следват в мрежата Инстаграм, което е повече от показател за същността на чувствата им. А и се разкри дълго пазената тайна, че Ергенът всъщност не е влязъл баш ерген в шоуто. От година време той има връзка с 25-годишната пътешественичка Мария Тарашманова, която заработва като инфлуенсър.

Двамата имат снимки от едни и същи места, които посещават и очевидно до момента си пасват отлично. Нещо повече - запознали се, когато Стоянов вече бил одобрен за шоуто, но Мария решила да не се муси, а да го изчака. Тя проявила широкоскроеност в мисленето, а и знаела, че никоя от тези по телевизията няма да я замести в сърцето му - обяснимо защо.

Е, така и се случи. Двамцата продължават заедно, а цирковете с Гърдева, Капитонова и всички останали покрай риалитито свършиха. Скоро ще секне и тридневната слава на Виктор, така че дано да я е оползотворил добре.

Източник: Уикенд