Звездата от сериала „Братя“, талантливата актриса Искра Донова, зачена инвитро в клиника в Истанбул. След поредица от неуспешни опити в България, процедурата в южната ни съседка Турция, се е оказала успешна от първия път.

 

Тя сама е споделила радостната вест и се е похвалила, че бебето се очаква да се роди през януари 2024 година. От суеверие крие пола на детето, но двамата с бъдещия татко са безкрайно щастливи.

Това е първата бременност на 40-годишната Искра и бебето е очаквано с любов и нетърпение. Името на съпруга и също е пазено в тайна – знае се само, че е дипломат, с когото имат сключен брак  преди година, когато са се запознали и са решили да имат дете.  Запознати разкриват, че без законните документи за сключен брак между родителите, процедурата инвитро в Турция не може да бъде извършена.

 

Искра Донова става майка през януари догодина

 

Бъдещата майка всеки ден ходи до фитнес залата, където тренира под наблюдението на личен инструктор, като се внимава да няма никакво натоварване, което би могло да увреди плода.

Преди да се срещне със съпруга си, Искра Донова имаше 10-годишна връзка с покойния вокалист на P.I.F., Димо Стоянов. Пеещият актьор, който си отиде трагично от COVID през 2020 година, благодарение на нея успял да преодолее зависимостта си от наркотиците и болкоуспокояващите.

Източник: Уикенд