Бившият секс символ на 80-те и 90-те години продължава да шокира обществеността - вчера, 4 декември, Памела Андерсън пристигна на партито на Fashion Award, на което беше поканен целият холивудски елит. Репортерите веднага насочиха камерата към 56-годишната блондинка - изглежда тя е решила да остарее с характерната си откровеност.

„Искам да остарея естествено”: На 56 години  Памела Андерсън шокира с тъмни старчески петна и сива коса на наградите Fashion Award – Снимки)

Звездата отказа да носи козметика, нанасяйки върху лицето си само овлажнител и гланц за устни. Старческите петна, бръчките и тъмните кръгове под очите не притесняваха Памела - ако в младостта си тя активно демонстрираше младежката си сексуалност, сега тя също смело показва промените в стареещото си тяло. И човек може само да се възхищава на това!

„Искам да остарея естествено”: На 56 години  Памела Андерсън шокира с тъмни старчески петна и сива коса на наградите Fashion Award – Снимки) - Снимка 2

За изявата си тя избра ленен костюм и сако в кремави нюанси, а на краката си обу сабо на платформа. Памела не се занимаваше със сложни стилове - известната секс дива просто прибра косата си на ниска опашка.

Някои неща обаче останаха непроменени - леко закачливата  усмивка и тънките вежди. Андерсън не следва световните тенденции в модата, искайки да остане вярна на себе си дори в света на Instagram.

Източник: wday.ru