Джейн Фонда има някои специфични критерии за запознанство със следващия си любовник, ако някога си намери такъв.

В подкаста "Абсолютно не" носителката на "Оскар" първоначално заяви, че що се отнася до запознанствата: "Свършила съм, приключила съм, на 86 години съм, дори на тъмно не бих искала да съм гола пред никого".

По-късно тя каза, че ако някога се среща отново, това трябва да е някой много, много по-млад. Актрисата е на 85 години и ще навърши 86 години на 21 декември.

"И още нещо, срам ме е да го кажа, но ако си взема любовник, той трябва да е на 20 години. Защото аз не харесвам стара кожа", казва Фонда.

Тя продължи: "И следователно не искам да натрапвам това на никого другиго. Предполагам, че и другите хора са като мен, просто не харесвам старата кожа."

Звездата от сериала "От 9 до 5" отбеляза, че не одобрява такава голяма възрастова разлика при никакви запознанства.

"Не одобрявам 86-годишни мъже с 20-годишни жени, така че няма да го повтарям. Мога да ги зяпам и не мога да се преструвам, че не се възбуждам, ако видя определен тип човек, но не, не, не, не искам да налагам това на никого."

Фонда е омъжена три пъти - за режисьора Роджър Вадим от 1965 до 1973 г., за активиста Том Хейдън от 1973 до 1990 г. и за основателя на CNN Тед Търнър от 1991 до 2001 г.

Източник: foxnews.com