Бившата съпруга на Иван Христов - Вихра Петрова хвърли в шок настоящата му половинка Ирина Тенчева, но и не само нея. Зрители и потребители в нета също са ошашавени от поредната вихрена приумица, която този път е... копиране на Ирина, при това в ефир.

Знаем, че от известно време насам Петрова чете астрологичните прогнози за зодиите при Гала, защото се занимава с тази наука. Тя обяснява за Меркурий, за ретроградност, за позитивни и не дотам позитивни вибрации и дни, но... от съвсем скоро започна да повтаря думи, които са присъщи на Ирина.

Както фразата "Много мило" е лепнала като ръкавичка на ергена Виктор Стоянов, така и от години обръщението "Мили хора" е използвано от Тенчева в профилите й, където тя е особено активна. Очевидно Вихра зорко следи какво се случва из онлайн пространството на съперницата си, защото започна да казва същото.

"Мили хора" това, "мили хора" онова... Петрова го употребява все по-често и затова не остана незабелязана от зрителите. Много от тях й го казаха направо и я попитаха не й ли е неудобно да имитира не друг, ами жената, която й взе мъжа?!

"Явно това Вихре се е обсебило от Ирина и неволно се опитва да бъде като нея. Защо не си живее живота и не гледа себе си?!", чудят се в нета.