Руската супер красавица продължава да изненадва с откровени тоалети. Наскоро на премиерата на филма „Firebrandзвездата лъсна с много смел и нестандартен комплект. На филмовия фестивал тя се появи с напълно невидима прозрачна рокля на Гучи, под която се видяха мини комплект бельо и извади на показа цялото си тяло.

Дори за най-обикновени разходки, като например да заведе дъщеря си на училище, Ирина се обича по такъв начин, че дразни другите майки, които не спират да я критикуват.

Ирина Шейк засрами щерка си с провокативен тоалет (Леа скри очи с ръка когато сутиена на майка й се показа – Снимки)

Онзи ден Шейк бе забелязана в центъра на Ню Йорк с Леа. Майка и дъщеря изглеждаха обичайно, само че снимките на папараците предизвикаха буря от емоции сред феновете. А мнозина не одобриха смелия образ на майката. Ирина бе щракната с доста смел тоалет от дънков костюм с ниска талия, а под якето нямаше блуза , а се показа черен сутиен с малка панделка.

Ирина Шейк засрами щерка си с провокативен тоалет (Леа скри очи с ръка когато сутиена на майка й се показа – Снимки) - Снимка 2

А феновете на руския топ модел веднага се пошегуваха, че щерката от срам заради майка си е скрила очи с ръка от уличните фотографи. Скоро Ирина призна в интервю, че поддържа форма с пилатес, през ден прави сесии за оформяне на тялото и трябва да отбележим, че наистина има резултат.